Jalopenon kisakuulumisia

Jalopeno ja Hanne-Mari Kiuttu ovat aloittaneet yhteisen kisauransa melkoisen mukavasti. Ratsukko on keräänyt kansalliselta helppo A-tasolta tasaisesti päälle 62% tuloksia. Luvian kisoissa 26.5 yhteistyö toimi lähes saumattomasti ja siitä palkittiin myös avoimen A:n voitolla! Prosentteina reilut 65,5! Huikeaa!

Hansu on taitava ratsastaja ja Jape kuuliaisesti ja nöyrästi suorittaa niin tuloksia tulee :) Toisessa luokassa pikkuruinen väsymys hieman paistoi ja pari pikkurikettä verottivat sen verran että yhdellä pisteellä jäivät juuri sijoitusten ulkopuolelle. Mutta pääasia että nyt tuli ne tarvittavat kvaalit ajatellen suomenhevosten koulumestaruuksia!!

Kommentointi on suljettu.


Katan Talli | Sinivuokontie Söörmarkku | Katja Hautamäki | gsm. 050-5537 094 | www.katantalli.fi