SM hopeaa!

Ori Jalopeno ja Hanne-Mari Kiuttu saivat Suomenhevosten Koulumestaruuksissa HOPEAA!! Kilpailut käytiin 16.-17.8. Harjussa Virolahdella. Ensimmäisen päivän osakokeen jälkeen Hansu ja Jape olivat toisena Heidin ja Corleonen jälkeen mikä oli jo uskomattoman hienoa. Toisena päivänä ratsastettu kur ohjelma oli ratkaisevassa asemassa erojen ollessa pieniä. Jape suoritti Hansun laatiman koreografian sujuvasti (yksi keskiravi rikkoontui laukalle kaiuttimien hieman säikäyttäessä Japea) ja he tulivat tässä luokassa kolmansiksi. Yhteisprosentit oikeuttivat koko kilpailun kakksosijaan eli hopeamitaliin! Kyllä oli hienoa olla katsomassa tätä mestaruusmittelöä, tuli itsellekin aivan kyynel silmään, niin superia!

Tulevana viikonloppuna Suomenratsujen kuninkaallisissa Ypäjällä Hansu ja Jape kilpailevat sekä la että su kansallisissa luokissa. Lauantaina Jape esiintyy Orikavalkadissa Jaimen jälkeläisrymässä, ja sunnuntaina käydään kur ohjelmana Kelmin muistokilpailu (Japen pappa :) ).

Kajon Keikari on myös esiintymässä lauantaina Knuutilan Veikon jälkeläisryhmässä!

Kommentointi on suljettu.


Katan Talli | Sinivuokontie Söörmarkku | Katja Hautamäki | gsm. 050-5537 094 | www.katantalli.fi