Uutta vuotta kohti!

Taas on pian vuosi vierähtänyt ja uusi voi alkaa. Hyvillä mielin tulevaa kohti mennään. Tallin orin, Jalopenon, kilpailukausi ei paljoa parempi olisi voinut olla :) Hansun kanssa jatketaan tulevallakin kaudella. Jape treenailee nyt kotosalla taas vuoden vaihteen ja jossain vaiheessa matkaa Turkuun Hansun hoiviin.

Varsat kasvavat ja komistuvat. Kajon Kaneli sai uuden kodin Hyvinkään lähistöltä ja omistajansa kanssa harrastelevat kaikkea kivaa. Kajon Koru käväisi syksyllä näyttelyissä ja tammaa odottaa seuraavaksi ohjasajo-opetukset. Kermaisa on vieroitettu ja emä Matta muutti takaisin Keuruulle. Kajon Oliverin vieroitus on kohta käsillä. Molemmat voikot varsat on tunnistettu myös jo.

Kommentointi on suljettu.


Katan Talli | Sinivuokontie Söörmarkku | Katja Hautamäki | gsm. 050-5537 094 | www.katantalli.fi